divendres, 8 d’agost del 2008

No a la MAT, ni aquí ni enlloc!






El dia 7 d'agost s'ha fet l'acte simbòlic de l'ocupació de l'espai ANIMAT a la torre 95/19 de la MAT.

Membres de la Plataforma NO A LA MAT d'Osona hem ocupat simbòlicament aquest espai com a protesta per la construcció de la MAT.

En aquest espai s'hi han col·locat taules cadires i una tenda per si algú hi vol fer una becaina. Avui s'hi a celebrat una primera reunió.

A partir d'ara procurarem sempre que sigui possible una presència més o menys diària per donar a conèixer les nostres reivindicacions.

Diumenge dia 10 d'Agost a partir de 2/4 de 7 es farà la inauguració oficial amb un berenar sopar (que tothom porti quelcom per menjar i beure). Es llegirà un manifest i es donarà per inaugurat aquest nou espai lúdic i ANIMAT per fer-hi tot tipus d'activitats.

Diumenge hi esteu tots convidats.

Crònica de l'ocupació:

Al cap de pocs minuts han arribat els guardes jurats de REE, i ens han convidat a marxar, cosa que no hem fet, ens han informat que avisarien el mossos i efectivament, al cap de 1/2 hora han arribat diverses dotacions dels mossos que molt amablement ens han identificat i apuntat les matrícules dels vehicles.

Els hem dit que tot i que pensàvem marxar, la paradeta no la trauríem perquè hi tenim feina altres dies, i així hem quedat.

Hi ha hagut algun petit estira i arronsa però sense importància tot i que el propietari de la finca estava força emprenyat amb REE. el seus "compinxes"

Probablement haurem de muntar la paradeta més d'un cop , ja que dubtem que els guardes jurats ens la respectin. Els que vingueu diumenge hi podeu portar tot tipus d'estris per estar-hi més còmodes.

Per arribar-hi: és com si entressis a l'eix direcció BCN, però s'ha de trencar immediatament a l'esquerra direcció a una casa i seguir pel lateral uns 500 mts.