dimecres, 28 de novembre del 2007

5è aniversari Casal BOIRA BAIXA Manlleu



“5 territoris, una identitat”
Preparats per afrontar el cor de l’hivern i les seves conseqüències, des del Casal Boira Baixa i amb estricta fidelitat, ens disposem a celebrar el nostre cinquè aniversari. L’aniversari de tots, l’aniversari del poble.
Cinc anys no és poca cosa. Són gairebé 2000 dies d’activitat i vida d’un col·lectiu que ja s’ha consolidat en el teixit associatiu i social de Manlleu. I això no vol dir que a partir d’ara renunciem a ampliar els nostres horitzons, en absolut. Tanmateix, el fet d’haver assolit una grup social consolidat dota de fortalesa i estabilitat la intenció de seguir creixent i treballant per la construcció del poble i, és clar, d’uns Països Catalans lliures, justos i socials.
Som ambiciosos. I és per això que no renunciem ni renunciarem a demanar més implicació per part dels socis, simpatitzants o qualsevol persona interessada. El futur no es construeix en dates assenyalades sinó cada dia i pas a pas. Entre tots. De la mà de la perseverança i la il·lusió. Els esforços són nombrosos però si considerem la nostra voluntat de construcció local i nacional, mai són suficients. Hem d’anar a més. De tots nosaltres, i des de la nostra humilitat, depèn el futur de totes i tots. No ens interessa l’independentisme de capa i mocador. És necessària més implicació.
Enguany, per commemorar aquests cinc anys d’existència i seguint els criteris de programació d’anys anteriors, hem dissenyat un seguit d’actes de temàtiques diverses i presentacions diferents a fi de potenciar la cultura i l’afany per aprendre i superar-nos. Cinc anys, cinc territoris i una sola identitat.
ACTES – desembre 2007
Pintada d’un mural
Dissabte, 1 de desembre – 11.00h
A la zona de les Piscines municipals de Manlleu
Dinar popular – Projecció de fotos dels 5 anys del Casal Boira Baixa
Diumenge, 2 de desembre – 13.30h
Al Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu
Xerrada – Presentació del llibre “Terra Lliure, punt final”
A càrrec de David Bassa
Divendres, 14 de desembre – 20.00h
Al bar Brindis de Manlleu
Taller de tions i xocolatada
Divendres, 21 de desembre – 17.00h
A la Plaça Fra Bernadí de Manlleu
Concert amb Vilafranca HxC, Soweto, Fi-asko, Garla que garla
Dissabte, 22 de desembre – 22.30h – entrada: 5 € (anticipada) i 7 € (taquilla)
Venta anticipada: Casal Boira Baixa (Manlleu), Bar Brindis (Manlleu), El Mallot de la Margot (Manlleu), Martulina Divina (Vic)
Al Pavelló municipal d’esports de Manlleu
Organitza: Casal Popular Boira Baixa Manlleu
Col·labora: Ajuntament de Manlleu, Ràdio Manlleu, Diables Serpents de Manlleu